Mon, 30 Mar | OpMaat Vergaderen Huizen

De spiegeltraining

De spiegel is een belangrijke tool voor veel ondernemers, de medewerkers en hun klanten. Denk oa aan schoonheidsspecialisten, huidinstituten, kledingwinkels, kappers en diëtisten. Ontdek de invloed die de spiegel heeft op jouw verkoopsucces.
Deze training is vol. Schrijf je in voor de updates en ontvang maandelijks een vooruitzicht.
De spiegeltraining

Tijd en Locatie

30 Mar 2020, 09:30 – 16:30
OpMaat Vergaderen Huizen, Huizermaatweg 31, 1273 NA Huizen, Netherlands

Over dit event

 Deze merk onafhankelijke training is te volgen voor iedereen die zich herkent in het volgende: - Hoe zie ik mijzelf in de spiegel als ondernemer. - Hoe kijkt mijn klant in de spiegel en hoe kan ik daarop inspelen? - Hoe kan ik het verwachtingspatroon van mijn klant helder krijgen? - Wat moet ik doen als mijn klant een heel ander beeld heeft van zichzelf dan dat ik zie. - Lichaamstaal is een belangrijke factor bij het inschatten van het verwachtingspatroon van mijn klant. - Zie jij de signalen die je klant geeft om het meest uit je verkoop te halen? - Van Binnenkomst t/m ‘Tot ziens’, elk moment die jij met je klant beleeft heb je de mogelijkheid in te spelen op de signalen die jouw klant geeft. - Hoe je klant zichzelf ziet in de spiegel zegt veel over hoe ze het resultaat gaat ervaren van de oplossing die jij haar biedt.

 Er zijn veel ondernemers die hetzelfde doen als jij, waarom moet de klant bij jou zijn. Of juist niet. Wat zeg je, wat doe je en wat straal je uit om te bereiken wat je wilt. Verkopen van jouw dienst, jouw verhaal, jouw advies doe je door communiceren. Communicatie is luisteren, lichaamstaal, houding, stemklank, intonatie en... woorden. Verkopen is helpen inkopen. Verkopen doe je mét je klant. Het creëren van de juiste klantrelatie waarin plezier, resultaat, productiviteit en effectiviteit gewaarborgd wordt. Hoe ervaart de klant jou, hoe ervaar jij je werkzaamheden en de klant. 

Deel dit event