Thu, 28 Oct | OpMaat Vergaderen Huizen

Klittenband en Eendenvet, dé training.

Communiceren, dat gaat niet iedereen zo gemakkelijk af... Hoe kom je overtuigend over en 'verkoop' jij je boodschap, dienst of product?
Deze training is vol. Schrijf je in voor de updates en ontvang maandelijks een vooruitzicht.
Klittenband en Eendenvet, dé training.

Tijd en Locatie

28 Oct, 09:30 – 16:30
OpMaat Vergaderen Huizen, Huizermaatweg 31, 1273 NA Huizen, Netherlands

Over dit event

Verkopen = Helpen inkopen...

Wil jij…

• Bereiken wat je wil? • Je verkooptechnieken verbeteren? • Omzet verhogen?

• Perfecte service verlenen aan je klanten?

• Goed omgaan met klachtenafhandeling • De beste eerste indruk maken? • Met plezier verkopen? • Met zelfvertrouwen jouw expertise uitdragen? • Kennis verhogen van product verkoop?

Kies voor jezelf en kom naar Dé Klittenband en Eendenvet training Verkopen = Helpen inkopen!

Communiceren, dat gaat niet iedereen zo

gemakkelijk af... Hoe kom je overtuigend over en 'verkoop' jij

je boodschap, dienst of product?

Tijdens een inspirerende training kijken we anders naar communiceren en overtuigend overkomen. Je krijgt concrete handvatten voor fysieke product verkoop.

Centraal staat het belang van vertrouwen en overtuigingskracht in relaties. Er wordt gewerkt met het boek Klittenband en Eendenvet, deze is bij de prijs inbegrepen.

Communiceren is zoveel meer dan alleen woorden zeggen... wat je zegt is slechts een klein onderdeel van je geloofwaardigheid. HOE je het zegt en vooral je lichaamstaal speelt hierbij een enorm grote rol.

Ookal heb je de juiste intentie, de juiste intrinsieke waarde gevonden WAAROM je doet wat je doet, dan is het overbrengen van jouw waarden, normen en gedachtes nog een hele klus als je niet weet hoe je overkomt.

Dit kun je toepassen in je zakelijke leven én je persoonlijke leven.

Het programma:

- Eerste indruk - 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' is veel gehoord. Maar welke indruk maak je dan? Als je iets te vertellen hebt zul je eerst de aandacht moeten krijgen. Je oefent met het verkrijgen van deze aandacht, op een eigen vertrouwde manier. - Vertrouwen - De vertrouwensband met de ander ontstaat na het stellen van de juiste vragen en door oprecht te luisteren naar het antwoord zonder aannames en interpretaties. Pas als je precies weet wat de ander wil, en waarom de ander het wil, kun je voldoen aan het resultaat. - Overtuigen - Overtuigen doe je met de argumenten van de ander, leer de motieven herkennen en de juiste taal te spreken. Verbale, non-verbale en para-verbale kracht. - Resultaat - Als in de eerste fase de verwachting van de ander goed is begrepen, kan resultaat gegarandeerd worden. Alleen dan kan een langdurige en loyale relatie ontstaan.

Deel dit event