Fri, 13 Nov | Online Event

Online event Klittenband & Eendenvet, Het spel!

Heb jij een lege middag in je agenda? Op vrijdag 13 november kun je een middag met andere leukerds ontmoeten, verbinden en uitdagen. Samen een spel spelen over sales, houding, klantcontact, netwerken, ondernemerschap en zichtbaarheid. Maximaal 10 deelnemers.
Helaas, dit event is vol.
Online event Klittenband & Eendenvet, Het spel!

Tijd en Locatie

13 Nov 2020, 14:00 – 18:00
Online Event

Over dit event

Hoe gaaf is dat, een online event dat gewoon door kan gaan! 

En er is plek voor slechts 10 deelnemers online. Je ontvang een bijzonder pakket thuis en neemt deel via zoom. Ik zorg ervoor dat je het gevoel hebt dat je er midden in staat. Of OP staat moet ik zeggen want via de online verbinding speel je het grote vloerspel met elkaar en sta ik als spelleider OP het spel.

Je ontvangt een mega gave verrassingsdoos thuis zodat het voelt of je er live bij bent! Onder het genot van iets lekkers en... (?) maak je kennis met social selling, klantcontact, verkooptips, taal, lichaamstaal en creatief ondernemerschap. Een top middag met zeer waardevolle kennis en kunde op maat gemaakt voor slechts €89,- excl btw.

Eigenaresse Joan Kramer van deGeWoonboot komt vertellen over duurzaam ondernemen. Je gaat naar huis (nou, daar ben je al...) met concrete tips voor jouw situatie én leuke nieuwe connecties! Het is een spel, dus uiteraard valt er wat te winnen.

Deel dit event