Tue, 16 Nov | Manege Rijnenburg

Ontmoet jezelf d.m.v. paardencoaching 16/11

Tijdens deze sessie ontdek je hoe je ‘ontmoet’, hoe je overkomt, hoe de ander jou ziet! Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren, grenzen stellen en stijl van leiding geven en/of nemen. Hier schrijf je in, de betaling volgt later. max 6 personen.
Deze datum is vol. Laat via de pagina contact weten of je gebeld wil worden bij een annulering.
Ontmoet jezelf d.m.v. paardencoaching 16/11

Tijd en Locatie

16 Nov, 09:30 – 13:00
Manege Rijnenburg, 1-A, Reinesteijnseweg, 3437 PK Nieuwegein, Netherlands

Over dit event

Coaching met het paard, de co-coach heeft niets te maken met paardrijden. De aanwezigheid van het paard is voldoende om inzichten te geven die je anders nooit zou krijgen. Door de bijzondere manier waarop paarden communiceren en jou "lezen" krijg je feedback die anders is dan je ooit gehad hebt. Je gedrag, je wensen en verlangens, je innerlijke stem en je intrinsieke motivatie worden zichtbaar gemaakt.

Maximaal 6 personen. Investering: 119,- pp excl btw bij zakelijke factuur. Er wordt niet OP (rijden) of ACHTER (mennen) het paard gewerkt. Voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd.

Het bijzondere aan deze manier van trainen/coachen is de pure eerlijke reflectie die je krijgt. Het paard is de perfecte spiegel bij intermenselijke processen. Door gebruik te maken van een 360° feed back krijgt elke deelnemer de mogelijkheid zijn ervaring te borgen. Zo ontstaat een echte vertaalslag naar de dagelijkse werkelijkheid.

Deel dit event