Tue, 28 Sep | Manege Rijnenburg

Waarheen wijst jouw innerlijk kompas?

Zit jij soms ook teveel in je hoofd? Of word je snel emotioneel? Hoe houd je alle ballen in de lucht? Wat helpt is gebruik maken van alle hersendelen, ofwel je ratio en emotie met elkaar te verbinden. Deze dag maak tastbaar en zichtbaar wat jouw route is en neem je een herinnering mee naar huis.
Deze datum is vol. Laat via de pagina contact weten of je gebeld wil worden bij een annulering.
Waarheen wijst jouw innerlijk kompas?

Tijd en Locatie

28 Sep, 09:30 – 16:30
Manege Rijnenburg, 1-A, Reinesteijnseweg, 3437 PK Nieuwegein, Netherlands

Over dit event

Angelique de Roos en Annet Schram bundelen hun krachten speciaal voor jou. 

Deze dag maak je een tastbare herinnering die symbool staat voor jouw groeipad. Tijdens de ontmoeting met jezelf d.m.v. paardencoaching krijg je de mooiste inzichten. Die vertaal je naar een tastbaar symbool die je helpt deze ervaring vast te houden, te borgen. Hoe blijf jij op je eigen levenspad? Hoe houd je balans tussen hoofd, hart en lijf?

Deze dag staat alles in het teken van rust en ruimte, ook de innerlijk mens wordt heerlijk verzorgd. Wat heb je nodig? Een open mind, stevige dichte schoenen en lef om je open te stellen aan jezelf.

De geheel verzorgde dag inclusief een heerlijke boeren lunch en alle materialen kost €390,-  (excl 21% btw bij een zakelijke factuur) Er zijn slechts 8 plekken. Kom je met meerdere personen? Neem contact op voor een aanbod op maat. 

Deel dit event