Jouw topteam!

Door alle maatregelen ivm het coronavirus heb ik een aangepast coachings- en trainingsaanbod. Je bent zonder coronaklachten van harte welkom voor 1 op 1 spiegelcoaching en coaching met het paard. Vanaf 1 juni ook teamtrainingen tot 6 personen.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Via de pagina online boeken kun je coaching via een videocall inboeken. Wil je zelf ook online videobellen inzetten? Ik begeleid je graag.

Dat mag kosteloos als je geen financiële middelen hebt.

Stress, onderlinge irritaties en onduidelijke regels hebben een negatief effect op motivatie en gedrevenheid bij het team. Samen zetten we alle teamleden weer op scherp. Het gehele team neemt verantwoordelijkheid voor de collegialiteit, omzetdoelstelling en benoemt concrete acties waarmee de sfeer én de omzet verhoogd wordt.

 

 

Dit programma helpt ondernemers en teamleden een stimulerende werkomgeving te creëren waardoor de motivatie hoog is en de omzet zal stijgen. Samen zetten we een scherpe visie en efficiënte werkwijze neer, gefocust op op teamsfeer en omzet. Basis van deze training is werken vanuit de 6 succesfactoren

 

Het programma:

 

Uitgangspositie Iedere persoon of situatie is uniek. We starten met het definiëren van jouw eigen persoonlijke situatie. Samen zorgen we voor de juiste uitgangspositie.
Motivator Welke drijfveren, kwaliteiten, en talenten beïnvloeden jouw innerlijke besluitvorming? Samen leggen we verbanden tussen motivatie & betrokkenheid en omzet & kwaliteit.
- Teamgeest Wat genereert energie en waar lopen de leidinggevende en het team op leeg? Hoe creëer je een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel? Verwachtingen tussen leidinggevende en het team worden helder.

- Competenties Omzet als breinpositie. We bedenken, concretiseren en praktiseren omzetverhogende maatregelen. Het verkoopteam participeert en realiseert.
- Resultaat  Inzicht in je eigen inbreng maakt je bewust van je rol en hoe je als teamlid van invloed bent op de motivatie van elkaar. Een performing team met dito omzet!

 

 

Vorm:         Het programma bestaat uit een intake; 3 dagdelen

                    training en 2 telefonische/skype gesprekken

Locatie:      Dag 1 in Nieuwegein, Gendringen of Bunschoten, dag 2 

                    (ochtend of middag) op eigen locatie/in overleg

Kosten:       €395,- pp exclusief locatie kosten en 21% btw.

                               

Uiteraard is het ook mogelijk 2 teams samen te voegen.

Minimaal 3 personen.

Vanaf 7 personen prijs op aanvraag ivm extra trainers.

 

 

KvK 32146742

BTW NL001932071B42

IBAN NL30 INGB 0005064141                                                                                            

Nijenrode 31

1275 CV Huizen

00 31 6 29036641

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon