Jouw topteam!

 Gun jij dit jouw team?

 

Wanneer is een team een team en geen groep mensen bij elkaar?

Wat maakt een team succesvol?

De metafoor van de paardenkudde is een prachtige basis voor trainingen met teams.

Direct wordt duidelijk in welke fase van teamvorming de groep zich bevindt. Subgroepen worden zichtbaar en de interactie tussen diverse personen helder gemaakt. Dit helpt de versterking en samenwerking van het team.

Door het paard als teamlid in te zetten tijdens oefenvormen ontvang je de mooiste terugkoppeling en krijg je een sterke verbinding.

Het afgelopen jaar heeft in veel gevallen de bedrijfsstructuur op zijn kop gezet. Thuis werken, hybride werken waar dat niet gewoon was is nu een werkelijkheid die blijft. Stress, onderlinge irritaties en onduidelijke regels hebben een negatief effect op motivatie en gedrevenheid bij het team. Samen zetten we alle teamleden weer op scherp (of eigenlijk op zacht). Het gehele team neemt verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke doel, de collegialiteit en de open communicatie.

 

Dit programma helpt ondernemers en teamleden een stimulerende werkomgeving te creëren waardoor de motivatie hoog is en de omzet zal stijgen. Samen zetten we een scherpe visie en efficiënte werkwijze neer, gefocust op op teamsfeer en omzet. Basis van deze training is werken vanuit de 6 succesfactoren voor teams

 

Het programma:

 

Uitgangspositie Iedere persoon of situatie is uniek. We starten met het definiëren van jouw eigen persoonlijke situatie. Samen zorgen we voor de juiste uitgangspositie.
Motivator Welke drijfveren, kwaliteiten, en talenten beïnvloeden jouw innerlijke besluitvorming? Samen leggen we verbanden tussen motivatie & betrokkenheid en omzet & kwaliteit.
-
Teamgeest Wat genereert energie en waar lopen de leidinggevende en het team op leeg? Hoe creëer je een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel? Verwachtingen tussen leidinggevende en het team worden helder.

- Resultaat  Inzicht in je eigen inbreng maakt je bewust van je rol en hoe je als teamlid van invloed bent op de motivatie van elkaar. Het resultaat realiseren we samen door het concreet maken van de verwachtingen.
 

 

Vorm:         Het programma bestaat uit een intake; 3 dagdelen

                    training en 2 telefonische/zoom gesprekken met de teamleider.

Locatie:      Dag 1 in Nieuwegein, Gendringen of Bunschoten, dag 2 

                    (ochtend of middag) op eigen locatie/in overleg

Kosten:       €495,- pp exclusief locatie kosten en 21% btw.

                               

Vanaf 7 personen prijs op aanvraag ivm extra trainers.
Ik werk met behulp van paarden op vaste locaties met een goede trainingsruimte en perfecte verzorging.

 

samenwerken
Basket of Apples
press to zoom
pakt iedereen zijn rol?
press to zoom
een nieuw teamlid ontmoeten
press to zoom
leer elkaar kennen
press to zoom
Mushroom
press to zoom
20140506_133115
press to zoom
helpen jullie elkaar?
press to zoom
doen jullie het samen?
press to zoom
respect voor elkaar
press to zoom
1/1