Jouw topteam!

Durf jij het aan met je team?

 

Wanneer is een team een team en geen groep mensen bij elkaar?

Wat maakt een team succesvol?

De metafoor van de paardenkudde kan fantastisch dienen als basis voor trainingen met teams. De vinger wordt direct op de plek gelegd in welke fase van teamvorming de groep zich bevindt. Subgroepen worden zichtbaar en de interactie tussen diverse personen helder gemaakt. Dit helpt de versterking en samenwerking van het team. Door het paard als teamlid in te zetten tijdens oefenvormen ontvang je de mooiste terugkoppeling.

Stress, onderlinge irritaties en onduidelijke regels hebben een negatief effect op motivatie en gedrevenheid bij het team. Samen zetten we alle teamleden weer op scherp. Het gehele team neemt verantwoordelijkheid voor de collegialiteit, omzetdoelstelling en benoemt concrete acties waarmee de sfeer én de omzet verhoogd wordt.

 

Dit programma helpt ondernemers en teamleden een stimulerende werkomgeving te creëren waardoor de motivatie hoog is en de omzet zal stijgen. Samen zetten we een scherpe visie en efficiënte werkwijze neer, gefocust op op teamsfeer en omzet. Basis van deze training is werken vanuit de 6 succesfactoren voor teams

 

Het programma:

 

Uitgangspositie Iedere persoon of situatie is uniek. We starten met het definiëren van jouw eigen persoonlijke situatie. Samen zorgen we voor de juiste uitgangspositie.
Motivator Welke drijfveren, kwaliteiten, en talenten beïnvloeden jouw innerlijke besluitvorming? Samen leggen we verbanden tussen motivatie & betrokkenheid en omzet & kwaliteit.
-
Teamgeest Wat genereert energie en waar lopen de leidinggevende en het team op leeg? Hoe creëer je een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel? Verwachtingen tussen leidinggevende en het team worden helder.

- Competenties Omzet als breinpositie. We bedenken, concretiseren en praktiseren omzetverhogende maatregelen. Het verkoopteam participeert en realiseert.
-
Resultaat  Inzicht in je eigen inbreng maakt je bewust van je rol en hoe je als teamlid van invloed bent op de motivatie van elkaar. Een performing team met dito omzet!

 

 

Vorm:         Het programma bestaat uit een intake; 3 dagdelen

                    training en 2 telefonische/zoom gesprekken

Locatie:      Dag 1 in Nieuwegein, Gendringen of Bunschoten, dag 2 

                    (ochtend of middag) op eigen locatie/in overleg

Kosten:       €395,- pp exclusief locatie kosten en 21% btw.

                               

Vanaf 7 personen prijs op aanvraag ivm extra trainers.
Ik werk met behulp van paarden op vaste locaties met een goede trainingsruimte en perfecte verzorging.

 

KvK 32146742

BTW NL001932071B42

IBAN NL30 INGB 0005064141

                                                                                         

Nijenrode 31

1275 CV Huizen

00 31 6 29036641

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon