Masterclass Ibiza 

Journey of a Lifetime

Helaas is door het corona virus de reis van mei 2020 gecanceld. Wil je bericht als de nieuwe datum bekend is? 

Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse update.

LEVENSVERANDERENDE
REIS

"Doe wat jou blij maakt" 

of 

"Doe wat een ander blij maakt EN JOU OOK"

Voor hen die even los willen komen van de hectiek thuis. Geen verplichtingen, tot rust kunnen komen, maar wel willen groeien.

In het noordelijke landschap van Ibiza ligt een prachtige  villa. Laat je dagelijkse leven even achter je en ervaar persoonlijke transformatie en groei in een veilige en ondersteunende omgeving, te midden van de prachtige natuur op Ibiza.
 

Aan bod  in deze levensveranderende reis komt:

- persoonlijk leiderschap
- verrijking van het ondernemerschap
- doorbreken van belemmerende overtuigingen
- Verbetering van de relatie/communicatie 
- ontspanning in drukke tijden
- balans in hoofd, hart en lijf
- yoga en meditaties
- mindfulness oefeningen
- stilte hike
- culinair genieten
- versterkende guasha behandelingen  
- thuiskomen met vernieuwde energie


 
Deze mooie reis neemt je mee de versnelling in. 
Ibiza is een geweldige retraite locatie uitermate geschikt voor persoonlijke groei. Wij bieden je een helder stappenplan om jou naar het volgende niveau te brengen. We begeleiden je in jouw reis naar jouw echte passie en dus leven en werken vanuit "waarom doe je wat je doet".

 

Bovenaan staat: 'Doe wat jou blij maakt' of  'doe wat een ander blij maakt en jou ook'. Dat betekent heel bewust keuzes maken, grenzen stellen, flexibel zijn en je realiseren dat je pas voor een ander kunt zorgen als je eerst zorgt voor jezelf. 
 
Hoe ondernemend ben jij?
Welke invloed heb jij en kun je uitoefenen op jouw omgeving?
Jouw indruk, jouw manier van sturen en richting geven aan jouw onderneming en dus aan jouw klant zijn van cruciaal belang voor je onderneming!
 
Wil jij jouw kennis, dienst of product overdragen aan een ander? Dan vereist dat een heldere missie, waarin je de processen leert sturen vanuit jouw eigen kracht. Op een unieke locatie, tijdens een culinaire topmidweek, met gelijkgestemden.
 
Voel jij dat dit bij jou past en wil je de volgende stap maken? Laat ons dat weten en we ontmoeten je graag.
 


Kortom
 
Dit programma maakt veranderingen makkelijk! Wij leren je heel gericht opnieuw te kijken en na te denken over wat je doelen en je dromen zijn. Hierdoor weet je beter wat je de komende maanden en jaren wil gaan bereiken en doen. 
 
Tijdens deze reis heb je 8 dagen 2 top coaches tot je beschikking. We brengen onze eigen privé kok mee.

Een geweldige 8 daagse coach reis naar het bijzondere binnenland van Ibiza.

De prijzen verschillen per kamer; zie het kader onderaan de pagina.

* excl vlucht, transfer en verzekeringen

* excl 21 % btw voor de zakelijke markt

1eab20_6b1e1481cc034666b96740b1fdb53097_

Zon Zee Zen

Journey of a Lifetime is bekend van

IBIZA MAGAZINE!

Ibiza
 
In onze Exclusieve en authentieke villa op het eiland van Ibiza word je voorzien van alle luxe.
 
Tijdens deze reis zal ons hartverwarmende team van mensen op Ibiza er alles aan doen om jouw verblijf tot in de puntjes te verzorgen.
 
Onze privé kok zorgt iedere dag voor zeer lekkere en gezonde maaltijden met dranken en voor de liefhebbers eigengemaakte verse sap en smoothies. Voor iedere culinaire wens wordt gezorgd. Of het nu vlees, vis of vegetarisch is, de kok is van alle markten thuis.. 
 
De authentieke finca (boerderij/landgoed) biedt luxe slaapkamers met ruime badkamers. Voor de zwemliefhebbers een heerlijk zwembad omringt door het typisch Ibiziaanse landschap. Een citrusboomgaard en een prachtige tuin met chill-out ruimtes, een terras en outdoor (lounge)-ruimte bieden rust en ruimte waarin je genieten kunt van deze bijzondere reis. Er is voldoende vrije tijd om het eiland te verkennen, we kunnen je helpen met een passende aanbieding voor een huurauto.
 
 
"Trying is lying; niet proberen maar doen!"

 

 

 

sunset silence

Deelnemer Edith, wat een powervrouw!

groep oktober 2018

de kracht van de kudde

succes vieren

paardencoaching, uniek op ibiza

enjoy

zonsopkomst bij de finca

De boogkamer

Culinair genieten

goede gesprekken bij zonsondergang

citroenen bij het zwembad

guasha voor paarden

versterkende guasha

versterkende guasha

paardencoaching

Today is the day!

spiegelcoaching

Oog voor detail

loungen en genieten

Ibiza

Cas Ferrer, de finca

sinaasappels in de tuin

Cas Ferrer, de finca

Spoel je dag af

Start de dag met aandacht

Begane grond:
* De citroenkamer:
  Een
knusse tweepersoonskamer met 2 eenpersoons bedden met gedeelde badkamer. De badkamer beschikt over toilet, bidet, wastafel, hemeldouche, ligbad en föhn en wordt met 3-4 personen gedeeld. **

* De boogkamer: Een tweepersoonskamer met 2 eenpersoons bedden met gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, bidet, wastafel, hemeldouche, ligbad en föhn en wordt met 3-4 personen gedeeld. **


* De sinaasappelkamer:  Een heerlijke ruime eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed en gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, bidet, wastafel, hemeldouche en ligbad en wordt met 3-4 personen gedeeld. **. Deze kamer mag geboekt worden door 2 personen, vraag naar de prijs en voorwaarden.


** De slaapkamers op de begane grond kunnen gebruik maken van een tweede badkamer, gelegen aan het zwembad. Hier bevindt zich een toilet, wastafel en hemeldouche en föhn.


1e Verdieping:
* De panoramakamer: Luxe eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed met geweldig uitzicht door 3 boogdeuren en een gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, wastafel, douche en föhn en wordt met 2 personen gedeeld. Deze kamer mag geboekt worden door 2 personen, vraag naar de prijs en voorwaarden.


* De uitzichtkamer: Een mooie eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed met openslaande deuren en een gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, wastafel, douche en föhn en wordt met 2 personen gedeeld.


* De hoekkamer:  Ruime tweepersoonskamer met een twee eenpersoonsbedden met gedeelde badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, bidet, wastafel en hemeldouche en föhn.


* De opkamer:  Een knusse eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed met gedeelde badkamer. Heerlijk koel en uitzicht op het zwembad. De badkamer beschikt over een toilet, bidet, wastafel en hemeldouche en föhn.


De kamers met een gedeelde badkamer delen de badkamer met maximaal 1 andere kamer.

** Bij een gedeelde kamer doen wij er alles aan om een reisgenoot te vinden die de kamer met je deelt. Als dit onverhoopt niet lukt brengen we een eenpersoons toeslag in rekening.


Bij boekingen geldt een aanbetaling van € 250,- Na betaling is reservering van jouw kamer definitief. De restbetaling dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis voldaan te zijn.

Lees hier de algemene voorwaarden voor deze reis.

 

* exclusief 21% btw voor de zakelijke markt.

* exclusief vlucht, transfer en verzekeringen.

Wil je je vlucht en transfer / huur auto laten regelen door een reis professional? Dat kan!

Wij brengen je dan in contact met een Travel Counsellor

KvK 32146742

BTW NL001932071B42

IBAN NL30 INGB 0005064141

                                                                                         

Nijenrode 31

1275 CV Huizen

00 31 6 29036641

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
Culinair genieten