FRAS training is aanwezig!

Kom GRATIS naar de startersdag

op 27 januari in Harderwijk 

meld je hier aan

STARTENDE ONDERNEMERS
BEN JE MAXIMAAL VIJF JAAR ONDERNEMER?


Kom op 27 januari 2018 naar de Startersdag Veluwe in Harderwijk.

 

Een informatiemarkt voor ambitieuze ondernemers van de Veluwe.
Voor mensen die net zijn gestart of al een paar jaar ondernemer zijn.

 

V  Gratis entree en parkeren

V  Regionale experts beantwoorden al je ondernemersvragen op gebied van:
    financieringen, pensioenopbouw, algemene voorwaarden, huisstijl, vloggen, klanten vinden, boekhouden, marketing etc.

V  Netwerken met andere ondernemers van de Veluwe

V  Gratis deelname aan de pitchwedstrijd Win een Podium voor je bedrijf met kans op een prijs ter waarde van € 3500,-

V  Informatiemarkt met meer dan 20 experts uit de regio 

V  Startersdag Veluwe is maar 1 x per jaar, dus dit is je kans! 

De Startersdag Veluwe is op zaterdag 27 januari 2018 van 9.30 tot 16.00 uur bij Van der Valk in Harderwijk.

 

Toegang is gratis en het eerste kopje koffie of thee ook!

FRAS training is officieel partner van 

OPMAAT ACADEMY

Het leidend principe van OpMaat Academy is dat iedere ondernemer een gouden toekomst verdient.

En dat vanuit de overtuiging dat elke ondernemer of zzp-er kan groeien naar persoonlijk geluk én zakelijk succes.

 

Trainingen
OpMaat Academy verzorgt het hele jaar door verschillende trainingen voor ondernemers. Doe of fris uw kennis over bepaalde thema’s op. Toets uw plannen aan de praktijk of netwerk met andere ondernemers.
De ervaren trainers bij OpMaat Academy zijn op de hoogte van de laatste trends, de meest recente wetten en regels en kennen als geen ander de praktijk van de ondernemer. Zodat u na een training weer helemaal up to date bent als het gaat om de vaak snelle ontwikkelingen in ondernemers- en zzp-land.
De onderwerpen die aan bod komen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het ondernemen. OpMaat Academy verzorgt onder andere trainingen op het gebied van financiën en administratie, succesvol verkopen, social media en online marketing, sociaal ondernemen en het starten van een eigen bedrijf. De trainingen zijn pro-actief waarbij u veel ruimte krijgt voor vragen, discussie en het uitwisselen van ervaringen.

Workshops
Ondernemerschap is een actueel onderwerp. De flexibilisering van de arbeidsmarkt vereist een toenemende zelfstandige houding om aan de slag te kunnen en te blijven. Ondernemerschap en loondienst zijn de laatste jaren in die zin dichter naar elkaar toe gegroeid.
De workshops van OpMaat Academy zijn gericht op de hindernissen die de (beginnende) ondernemer op zijn avontuurlijke pad tegenkomt. Ze geven een realistisch beeld van de weg die leidt naar succesvol ondernemerschap. U wordt een spiegel voorgehouden tijdens deze workshops. Wat is uw beginsituatie, waarom kiest u voor een carrière als zelfstandige, waar kunt u tegenaan lopen en wat moet u regelen zijn vragen die behandeld worden en waarop u adequaat antwoord krijgt.
De workshops worden gegeven door de professionele coaches en trainers van OpMaat Academy. Bij elke workshop staan de kernwaarden plezier, verbinding, avontuur en echtheid centraal.

Cursussen
Als (startende) ondernemer of zzp-er is het verstandig om uzelf in uw branche en vakgebied te blijven ontwikkelen. OpMaat Academy biedt tal van cursussen op het gebied van ondernemen en wat daarbij komt kijken.
Daarbij kunt u denken aan een cursus ‘Hoe bereid ik mijn onderneming voor’, ‘De ins en outs van belasting en administratie’, ‘Werken met personeel in je onderneming’ of ‘Hoe start ik vanuit een bijstandssituatie’.
De cursussen zijn geschikt voor mensen die een eigen onderneming, een eenmanszaak of een freelance praktijk willen beginnen. Maar ook ondernemers die al bezig zijn hun droom te verwezenlijken, kunnen bij de ervaren opleiders en trainers van OpMaat Academy terecht. Met praktische, doelgerichte en persoonlijke cursussen komt u straks niet voor verrassingen te staan.
Iedere ondernemer verdient in de ogen van OpMaat Academy nu eenmaal een gouden toekomst.

Rob Reeuwijk is oprichter en directeur van OpMaat Academy. Hij is een ervaren hospitality manager en wordt door zijn relaties omschreven als geboren netwerker en uitstekend gastheer. Zelf ondernemer weet hij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om het zakelijke avontuur tot een succes te maken. Hij is tevens oprichter en directeur van OpMaat Vergaderen. Zowel voor de cursussen, trainingen, workshops en coaching bij de Academy als voor vergaderen en flexwerken via OpMaat Vergaderen heeft hij aan de Huizermaatweg 31 vier in grote variërende en uitstekend geoutilleerde, ruimtes ter beschikking.


OpMaat Academy werkt met een team van ervaren en enthousiaste trainers en coaches. Specialisten die op hun specifieke terrein hun strepen hebben verdiend.

OpMaat Academy
Business Centrum Huizen (gratis parkeren)
Huizermaatweg 31
1273 NA Huizen
Telefoon: +31 35 303 55 45
Mobiel: +31 6 15 16 01 08 (Rob Reeuwijk)
E-mail: info@opmaatvergaderen.nl

KvK: 69282846
BTW: NL857815477B01

 

 

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Rob Reeuwijk. Mobiele telefoon: +31 6 15 16 01 08.