Er is er een jarig, hoera, hoera!

February 13, 2019

13 februari 2009.

 

Anderhalve maand nadat ik mijn trainersjob bij Parfumerie Douglas heb opgezegd is het zover; mijn inschrijving bij de KvK. Mijn eigen bedrijf.

 

FRAS 

 

FRAS staat voor FOCUS, REFLECTIE, AANDACHT en SAMEN. De letters komen ook voort uit de namen van mijn 2 prachtige dochters FRéderique en pAScalle. Welk voorbeeld wil ik zijn voor mijn kinderen? Als vrouw, als moeder, als volwassene en als mens. Luister naar jezelf, kijk naar jezelf, voel jezelf.

 

Doe wat je moet doen om te kunnen doen wat je wil doen.

 

Zo is het allemaal begonnen. De paarden waren al een deel van mijn leven, opgegroeid als penny meisje in het boerse Blaricum. Na mijn puberteit verdwenen ze even uit mijn leven maar toen mijn oudste dochter wilde paardrijden laaide het vuur op als nooit tevoren. Mijn eerste logo is gemaakt van een foto van de pony Dickens van De Larense Manege.Verder kijken dan je neus lang is, anders kijken en gebruik maken van je zintuigen. De eerste website heb ik samen met mijn broer ontworpen, hij heeft later ook de foto aangepast tot het logo dat het nu is en de cover van mijn boek ontworpen.

Resultaat is omgebogen tot Reflectie

 

Ik had echter 10 jaar geleden niet kunnen bedenken hoe groot en bijzonder de paarden onderdeel  zouden uitmaken van mijn werkzaamheden. EAD coaching; ook wel paardencoaching genoemd heeft alles in mijn werk veranderd. 

 

Bij mijn KvK inschrijving staat: het geven van communicatietrainingen.

Dat doe ik nog steeds.

Maar het gaat niet meer alleen over vaardigheden.

Hoofd, hart en lijf.

Als driehoek met elkaar verbonden.

Waarom doe je wat je doet?

Waar word je echt blij van?

Is de driehoek in balans?

 

 
FRAS training anno 2019
 

10 Jaar verder... Mijn focus ligt op jaartrajecten, mensen begeleiden om de verandering te creëren die zij willen. Twee maal per jaar Masterclass Ibiza organiseren, een levens veranderende reis. Lezingen geven n.a.v. mijn boek Klittenband & Eendenvet, de plakkracht van (klant)communicatie.

 

 

 

Voor mijn 10 jarig jubileum heb ik 10 boeken weggegeven, wil jij op de hoogte blijven van acties en nieuws? Schrijf je dan HIER in voor mijn mailinglist.

 

Ik bedank al mijn klanten, opdrachtgevers en connecties, en kijk uit naar de volgende 10 jaar!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 27, 2020

January 22, 2020

May 7, 2019

February 6, 2019

December 10, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KvK 32146742

BTW NL001932071B42

IBAN NL30 INGB 0005064141                                                                                            

Nijenrode 31

1275 CV Huizen

00 31 6 29036641

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon