Hitte-GolfIk ben erfelijk gezegend met een Olympisch team zweetklieren. Vooral op mijn hoofd en in mijn gezicht zijn ze onverslaanbaar.


Al in mijn puberteit kregen ze gouden medailles bij warme dagen en vooral uitgaan, naar de discotheek of bar was garantie voor sportief succes.


Denk even aan de jaren 80, haarlak, permanent en heul veul mascara waren de bom. Nou, daar dachten mijn interne atleten anders over.

Deed ik nog zo mijn best voor de spiegel, binnen seconden na aankomst leek het alsof ik door de stromende regen was komen fietsen. 


Herinner je de scène uit Bridget Jones?? Nou dat dus.


Hormonen gaven nog een extra dimensie aan de sport prestatie van mijn apocriene toppers.Ik denk dat helder is dat mijn tienerjaren doordrenkt waren van onzekere en tandenknarsende momenten.


In het nu is het niet anders. Als ondernemer en als vrouw (met opnieuw een hormoon verandering) wil ik goed voor de dag komen. 


Ja, als mezelf, ja ik vind mezelf mooi van binnen en van buiten. Als er een zwemfeestje is, als we naar het strand gaan, als we het water op gaan, als ik ga sporten boeit het me echt niet dat ik transpireer, een hoofd als een boei heb, en make-up laat ik dan toch al in mijn toilettas.


Maar jongens, als je gaat werken, hoe dan???

Airco op kantoor is fijn, maar ik moet er eerst nog toonbaar zien te komen! Want, geef me 's morgens 5 minuten en het is zover:


Ready set GO! Jaaaaa GOUD!Hoe doen jullie dat?


Van harte nodig ik je uit om te reageren en mij en anderen te inspireren met jouw verhaal.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square