Ik ga een nieuwe route kiezen!


In 2013 heb ik de stap gezet om een reis aan te bieden. De reis van je leven. Journey of a Lifetime. Het idee begon in 2013 in Salies de Béarn in zuidwesten van Frankrijk, waar ik op dat moment op vakantie was. Domaine d’Esperbasque is een prachtig landgoed, met een landhuis, met een camping, met een Nederlandse eigenaresse én met paarden! Het begon te borrelen en vanaf het moment dat ik het uitsprak voelde het goed! Ik wil een reis aanbieden. Een retreat, een retraite, een workshopreis, Maakt niet uit hoe het heet als het maar een reis wordt om nooit te vergeten…


Maar ja, ik ben geen reisbureau, hoe moet dat allemaal en vooral de grootste vraag, kan en wil ik dat alleen doen? Omdat ik graag paardencoaching wilde integreren in de reis kon ik maar 1 iemand bedenken: degene die mij deze bijzondere coach methode heeft overgebracht, Larissa Gies. En zo zijn wij samen dit avontuur in gedoken, waar ik haar intens dankbaar voor ben. Zuid Frankrijk sloot niet aan bij onze gezamenlijke missie en zo kwam een andere locatie in het vizier. Ibiza. Daar kregen we zoveel enthousiaste reacties op, dat werd de locatie waar we heen wilden.


We gingen op “werkreis”, werden op sleeptouw genomen door een expert in retreats op Ibiza en ontdekten prachtige finca’s, een locatie met paarden, een spectaculaire zonsondergang en maakten een programma.

t/m 2019 hebben we week en midweek retreats georganiseerd. Als je wilt weten wat ik allemaal heb meegemaakt daar, laten we dan een afspraak maken, het is teveel om hier te beschrijven. Beide hebben we de reis een keer solo moeten plannen door privé omstandigheden, en ook die reizen waren super. Dat is goed voor het vertrouwen, het programma stond als een huis. Het maakte ook iets anders duidelijk: We trekken duidelijk verschillende mensen aan. En dat is versterkt door onze persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in het bizarre afgelopen jaar waarin we niet op reis zijn geweest. Omstandigheden waar je geen invloed op hebt.


En dat maakt dat ik heb besloten mijn eigen route te kiezen. En dat vind ik moeilijk, maar het is nodig. Blijven hangen omdat verandering eng is, geeft stilstand. Dat is nu juist wat we al die mooie reizen aan de deelnemers hebben meegegeven.


En zoals zo vaak, waar een deur sluit, gaat een andere deur open. En die open deur leidt naar een oud collega van Douglas die weer op mijn pad is gekomen. En wat denk je? Zij organiseert met haar bedrijf Back to Basic Events bijzondere workations. Werk vakanties. Werken aan jezelf, je baan en/of je bedrijf. Persoonlijke en zakelijke groei. Hoe gaaf is dat!


De eerste Workation KRACHT! waar ik jouw coach mag zijn staat al op de planning hier in Nederland. 31 mei t/m 4 juni. En geweldige locatie in Baarlo (L) Want door de corona maatregelen zit het buitenland er nog niet in. En SJEE, wat ben ik toe aan werken aan mezelf, jij ook?


En als de mogelijkheid er is, de grenzen open gaan en we mogen en kunnen reizen ga ik zeker weer naar Ibiza! 19 t/m 23 oktober staat Workation Ibiza gepland. Reserveer gerust zonder verplichting je plek voor Ibiza. Frankrijk staat zeker ook op de verlanglijst, laat je me weten of je daar interesse in hebt?

De nieuwe socials staan klaar op Facebook en Instagram, kom je volgen? De unieke workation.


Op naar mooie momenten!

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square